Marináda
Sypká zmes korenia na prípravu marinády
Skvele sa hodí na rôzne druhy mäsa. Vyvážená zmes zeleniny a byliniek prenikne do naloženého mäsa a získa úžasnú chuť.
Príprava (0,5 kg až 1 kg mäsa): zmiešajte 1 vrchovatú lyžicu (cca 12 g) Marinády s 3 lyžicami oleja a 3 lyžicami vody. Mäso nechajte marinovať v pripravenej zmesi v chladničke aspoň hodinu, najlepšie cez celú noc. Pred tepelnou úpravou mäso zľahka osušte, aby sa marináda nepripaľovala. Vodu v marináde môžete nahradiť červeným vínom.
Informácie pre alergikov: bez laktózy, bez lepku
Obsah: 230 g
Katalógové číslo: 4364
Katalógová cena: 22,80 €
paprika, maltodextrín, cesnak, sójová omáčka v prášku (sója, pšenica, kuchynská soľ), horčičné semienko, cibuľa, paradajky, bazalka, sušený ocot v prášku (regulátory kyslosti: octan sodný, kyselina citrónová, citrónan draselný a glukono-delta-laktón), čierne korenie, karí (koriander, kurkuma, horčičné semienko, čili, čierne korenie, rímska rasca, senovka grécka, cícer, cesnak, soľ, škorica), repkový olej, majorán, byliny, protihrudkujúca látka (kremičitan vápenatý), zahusťovadlá (guarová guma, xantán)