Tonikum je vhodné hlavne na starostlivosť o mastnú, problematickú či zmiešanú pleť vrátane rozšírených pórov. Obsiahnuté účinné zložky hĺbkovo dočišťujú, osviežujú a tonizují pokožku, sťahujú rozšírené póry a celkovo zjemňujú vzhľad tváre.
Použitie: Ráno a večer naneste malé množstvo pleťového tonika pomocou kozmetickej žinky, špongie alebo vatového tampónu na pokožku tváre a krku. Vyhnite sa citlivej pleti v okolí pier a očí.
hamamelova voda, extrakty z echinacey, bielej vŕby, pagaštanu, rumančeku, rebríčka, prasličky, ihlice tŕnistej, rozmarínu, šalvie a ibiša, hydratačné zložky (caprylyl glycol, glycerol, sorbitol)
Water (Aqua), Alcohol Denat., Salix Alba (Willow) Bark Extract, Sodium PCA, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Echinacea Purpurea Root Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Equisetum Arvense Extract, Ononis Spinosa Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Caprylyl Glycol, Glycerin, Sorbitol, Arginine, Gallic Acid, Fragrance (Parfum), Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tropolone, Caprylyl/Capryl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-6 Oleate, Sodium Surfactin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Red 4 (CI 14700), Red 33 (CI 17200)
* prirodzená zložka prírodných éterických olejov
Uvedené použité zložky v zozname ingrediencií predstavujú zloženie aktuálne vyrábaných výrobkov. Pretože sú výrobky neustále inovované tak, aby odrážali najnovšie vedecké poznatky a priania spotrebiteľov, zloženie výrobku sa môže trochu zmeniť. Pre presné zloženie pozrite vždy zadnú etiketu výrobku.
Nahliadnite do našej ponuky produktov, ktoré na tuzemskom trhu bežne nekúpite
Pripravujeme pre vás dve novinky, ktoré rozšíria katalógové kategórie Atraktívna žena & muž a Vitamíny, minerálne látky a antioxidanty.
Nášmu telu ubližujeme najmä mastnými a tučnými jedlami a vysokou spotrebou sacharidov a cukrov. Máme však aj dobré správy – poznáme odpoveď na otázku, kedy cukor neublíži.