Koreniaca zmes je vhodná pre všetkých, ktorí uprednostňujú chuť byliniek pred chuťou soli. Hodí sa na ochutenie pizze, do paradajkových jedál, do omáčok, na špagety, na lasagne a do zemiakových placiek.
Tip: Mäso treba koreniť až po upečení, aby nedošlo ku spáleniu byliniek. Tesne pred použitím je možné konzistenciu zmesi zjemniť mlynčekom na korenie.
cibuľa, cesnak, oregano, bazalka, majorán, tymian, rozmarín, saturejka, estragón, paprika, čierne korenie
cibuľa, cesnak, oregano, bazalka, majorán, tymian, rozmarín, saturejka, estragón, paprika, čierne korenie.
Nutričná hodnota v: | 100 g |
Energetická hodnota/energia kJ (kcal) | 1243 (295) |
Tuky | 4,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 44 g |
z toho cukry | 26 g |
Bielkoviny | 13 g |
Soľ | 0,1 g |
Nahliadnite do našej ponuky produktov, ktoré na tuzemskom trhu bežne nekúpite
Pripravujeme pre vás dve novinky, ktoré rozšíria katalógové kategórie Atraktívna žena & muž a Vitamíny, minerálne látky a antioxidanty.
Nášmu telu ubližujeme najmä mastnými a tučnými jedlami a vysokou spotrebou sacharidov a cukrov. Máme však aj dobré správy – poznáme odpoveď na otázku, kedy cukor neublíži.