JUST prichádza z prírody

Sušené jablká s korením Piccante

Sušené jablká s korením Piccante
29. September 2021

Máte radi sušené jabĺčka? Čo tak sa trochu odviazať a pripraviť ich netradične?

Veríme, že pikantné sušené jabĺčka podľa receptu jednej z našich poradkýň Vám budú chutiť a do vášho jedálnička pribudne ďalšia chutná a zdravá maškrta.

Ingrediencie:

Jabĺčka umyjeme, nakrájame na tenké plátky, uložíme do sušičky a jemne okoreníme korením Piccante. Sušíme podľa množstva a veľkosti 6 až 10 hodín pri teplote 65 °C. Usušené odložíme do sklenenej nádoby. Môžeme však použiť aj prázdny obal z našich korení.

Je to chuťovo zaujímavá maškrta. Takéto jabĺčka je možné použiť aj ako polotovar, keď dusíme bravčové alebo kuracie mäso.




Prezeraním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré zefektívnia prehliadanie tohto webu.