JUST prichádza z prírody

Cestovinové čipsy

Cestovinové čipsy
14. Jún 2022

Mimoriadne chrumkavé a prekvapivo dobré. Vyskúšajte trendový recept zo švajčiarskeho blogu Nahrin AG na pečené cestoviny. O niečo zdravší variant ako klasické vyprážané čipsy. Určite vyskúšajte.

Pre 4 osoby
Čas prípravy: 5 minút
Čas varenia: 20 minút


Prísady:

  • 250 g uvarenej cestoviny
  • 2 PL Parmezánu
  • 2 PL Korenia na zemiaky
  • 2/3 ČL soli
  • 3 PL olivového oleja
  • kečup alebo dip podľa chuti

Príprava:

Cestoviny uvaríme "al dente" vo veľkom hrnci a dobre scedíme. Parmezán, Korenie na zemiaky, soľ a olivový olej zmiešame s cestovinami a bohato rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Cestoviny pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C asi 15 minút. Cestoviny v rúre otočte asi po 7 minútach, aby boli rovnomerne chrumkavé. Upečené cestovinové čipsy podávame ešte teplé s dipom.

 

Prezeraním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré zefektívnia prehliadanie tohto webu.